Wat heeft een GOV lidmaatschap u te bieden?

Het meest zichtbare effect van de GOV ligt in de directe invloed die u uitoefent op de besluitvorming van de Groesbeekse politiek. Want de GOV is de enige spreekbuis van Groesbeekse ondernemers naar de gemeente. U staat er niet meer alleen voor, maar weet dat u in uw belang gesteund wordt door alle Groesbeekse collega-ondernemers.

Zo krijgt uw stem opeens volume en krijgt u rechtstreeks invloed op belangrijke lokale zaken als de ontwikkeling van verkeersplannen, centrumplannen, bedrijfsterreinen, verkeersafwikkeling, het reclamebeleid, het beleid inzake de woningbouw en meer van dat soort vraagstukken.

Daarnaast raakt u actief betrokken bij ontwikkelingen in de plaatselijke gemeenschap, zodat u met uw bedrijf alert kunt reageren.

Netwerken kunt u ook bij de bijeenkomsten die de GOV voor haar leden organiseert. De bedoeling is dat er jaarlijks enkele bijeenkomsten zijn met een interessant thema, maar waar u ook de andere ondernemers kunt ontmoeten.

U wilt lid worden van de Groesbeekse Ondernemers Vereniging?

Uw lidmaatschap is voor de Groesbeekse Ondernemers Vereniging van groot belang. Hoe meer leden, hoe groter onze invloed. De GOV is een serieuze gesprekspartner van de gemeente Groesbeek. Als u lid bent kunnen wij ook úw belangen vertegenwoordigen en kunt u uw stem laten horen. Daarnaast organiseren wij diverse activiteiten, zoals de nieuwjaarsreceptie.

Op dit moment bedraagt de contributie € 184,68 per jaar, excl. BTW.  Inclusief BTW is dit € 223,46.